0
208,6 m²
Upor. površina
234,8 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z20 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 123,1 m²
Mansarda 85,5 / 111,7 m²
Z20 Večja, reprezentativna hiša v rezidencijalnem stilu z večjo teraso, za večje družine

Projekt Z20 stilizira projekt hiše oz. dvorca v stilu vile, ki se lahko vklopi tako v mestno kot tudi primestno oz podeželsko okolje. Detajl, ki  pritegne pozornost je pokriti vhodni portal, naslonjen na vsaki strani na dva stebra. Od portala na vhodni strani pa do prostrane dnevne sobe z velikimi terasnimi steklenimi vrati, ki nam omogočajo pogled in prehod na teraso oz. dvorišče, poteka tudi glavna os te hiše.

Hiša, ima, tako kot se spodobi za vilo, tako notranji kot tudi zunanji kamin. Kuhinja je povezana z jedilnico, ki prav tako kot dnevna soba ima izhod na pokriti del terase, kjer se nahaja zunanji kamin- žar, kar nam predstavlja idealno mesto za uživanje v družbi prijateljev in družine. Po želji investitorja se lahko ta del pokrite terase spremeni tudi v zimski vrt .

Že v pritličju, se poleg navedenih prostorov nahajajo še tri sobe, WC in kopalnica, kakor tudi manjša shramba in utility. Seveda se lahko, po želji in potrebah investitorja katera od teh sob nameni za delovni oz. poslovni prostor saj se v mansardnem delu nahajajo še štiri velike sobe. Glede na potrebe, pa lahko sobe v pritličnem delu služijo starejšemu delu družine, medtem, ko v mansardnem delu udobno biva mlajši del družine. Ta prostornost ima še eno prednost, po želji se lahko sobe v pritličju deloma preprojektirajo v enojno ali celo dvojno garažo, pa še vedno ostane dovolj mesta za udobno bivanje petčlanske družine. Seveda je možno garažo doprojektirati tudi dodatno k tem prostorom in sicer na levi bočni strani.

Ta hiša na svojih komaj kaj več kot 200 kvadratnih metrih resnično ponuja izredno veliko možnosti za kvalitetno življenje.

 
Uporabna površina/neto 208,6 / 234,8 m²
Zazidana površina 150,2 m²
Prostornina 575,3 m³
Višina 7,84 m
Naklon strehe 40°
Površina strehe 270,12 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.23,28m×dol.18,62m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži