Priporočeni
+8
153,4 m²
Upor. površina
203,4 m²
Neto površina
50,0 m²
Garaža

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z21 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 153,4 / 203,4 m²
Z21 Projekt lepe, moderne in večje pritlične hiše z veliko dnevno sobo in večjo garažo.

Z21 je zelo prefinjeno oblikovana hiša, ki vsebuje v svoji zasnovi vse, kar tudi najbolj zahtevne stranke pričakujejo od atrijske pritlične hiše. Pravokotno zasnovan načrt, ki ga povezuje razčlenjena streha, ki ima svoj aneks tudi nad dvojno garažo je zelo subtilno izdelan z namenom združiti estetiko in fukcionalnost.  Zelo dobro bo ta hiša izgledala na malo večji parceli.

Notranjost je razdeljena v tri različna funkcionalna področja: dnevni, nočni in gospodarski del. Vetrolov in avla funkcionalno ločita na eni strani nočni del hiše s tremi sobami in kopalnico. Glavna soba - spalnica ima tudi svoj garderobni del.

Dnevni - bivalni del je sestavljen iz velike dnevna soba s kaminom v predelu jedilnice in teraso, v kombinaciji z delno odprto kuhinjo, ki ima tudi shrambo. Kuhinja je s kaminskim delom diskretno ločena od dnvene sobe. Celoten dnevni del zajema kar 52m2 površine, v kar pa še ni zajeta terasa, ki tako vizualno kot funkcionalno podaljšuje dnevno sobo proti vrtu in se jo lahko v letne času uporablja tudi kot odprto jedilnico.

Gospodarski del je sestavljen iz utilityja, kjer je nameščena peč in velike dvojen garaže ki ima tudi poseben dostop na dvorišče. projekt vsebuje tudi veliko prostorovo namenjenih za postavitev omar oz. za shranjevanje različnih stvari, ki jih družina rabi za svoje življenje. Veliko kopalnico je mogoče razdeliti v dve manjši, tako da je enena od njih povezana s spalnico. Če se pojavi potreba še po dodatnih stanovanjskih površinah, obstaja možnost v drugi fazi, izgraditi še mansardni del  in se tako pridobi veliko dodatne površine.

 
Uporabna površina/neto 153,4 / 203,4 m²
Garaža 50,0 m²
Zazidana površina 242,4 m²
Prostornina 571,8 m³
Višina 7,23 m
Naklon strehe 30°
Površina strehe 377,12 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.30,28m×dol.23,48m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži