0
121,0 m²
Upor. površina
329,2 m²
Neto površina
35,8 m²
Garaža

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z19 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 121,0 / 156,8 m²
Z19 Projekt hiše z dvojno garažo s prednje strani, štirikapno streho in teraso z žarom

Projekt Z19 je projekt pritlične hiše z garažo za dva avtomobila s prednje strani. Prefinjeno domišljena oblika omogoča enostavno, hitro in cenovno ugodno gradnjo. Konstrukcijske rešitve omogočajo kasnejšo fazno gradnjo mansardnih prostorov. Sami fasadni detajli, ki se seveda lahko prilagodijo željam investitorja, dajejo hiši eleganten in privlačen značaj.

Preko pokritega vhodnega platoja pridemo do vetrolova, skozi katerega imamo notranji dostop do garaže na eni strani, na drugi strani pa do centralno postavljenega hodnika, ki nam omogoča dostop na eni ravni do vseh prostorov v pritličju. Projekt razdeljuje hišo na dve zoni, nočno in dnevno.

Dnevna soba je prostorna in neposredno spojena z jedilnico in kuhinjo. V predelu jedilnice je sprojektiran ličen pravokoten erker, ki nam omogoča dodaten dotok svetlobe in dodaten estetski efekt. Ob kuhinji, ki je prav tako brez ovir spojena z jedilnico oz. dnevno sobo, se nahaja prostor za shrambo. Iz dnevne sobe imamo skozi velika steklena balkonska vrata neposreden izhod na delno pokrito terasno površino.

Drugi del hiše - nočni oz. počivalni, je sestavljen iz treh sob, kopalnice in WC-ja. V vsaki od sob je dovolj mesta za počivalni kotiček oz. posteljo, kot tudi za delovni del in omare, kar nam bo omogočilo brez težav shraniti svojo garderobo za vsakega družinskega člana.

Velika dvojna garaža nam omogoča obilo prostora za dva avtomobila, prav tako pa ostane še dovolj prostora za shranjevanje koles in drugih stvari, ki jih rabimo v gospodinjstvu. V ta del spada tudi umestitev utilityja, kjer je predvideno mesto za namestitev ogrevalnega sistema.

 
Uporabna površina/neto 121,0 / 329,2 m²
Garaža 35,8 m²
Zazidana površina 187,8 m²
Prostornina 445,4 m³
Višina 7,29 m
Naklon strehe 30°
Površina strehe 280,88 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.23,18m×dol.22,88m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 1 845  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži