0
44,0 m²
Upor. površina
44,0 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z60 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
INFORMATIVNI STROŠKI GRADNJE (brez DDV)
aktualiziran: 2013-02-10

INFORMATIVNI STROŠKI GRADNJE IN POPISI

Informativna cena gradnje se nanaša na V. gradbeno fazo (material in delo), gre pa zgolj za informativno ceno, ki je pridobljena kot povprečje različnih ponudb, različnih izvajalcev iz različnih koncev Slovenije z običajnimi gradbenimi materiali in tehnologijo ( cene dela oz. izvajalcev se lahko od regije do regije razlikujejo tudi do 40%, ravno tako od izvajalca do izvajalca). V navedeni ceni ni vključen DDV (ki lahko znaša 20% na material, če ga nabavljate sami oz. 8,5% če ga nabavljajo vaši izvajalci).  V tej informativni ceni tudi niso zajeti stroški izdelave projektne dokumentacije in stroški komunalnega prispevka in drugih dajatev oz. taks ter stroški zunanjega urejanja parcele.

Gre torej le za informativno ceno, natančno ceno pa lahko dobite, ko se izdela projekt in se vzame v kalkulacijo z vaše strani uporabljena tehnologija in gradbeni materiali, upošteva pa se tudi cenovno nivo izvajalca iz regije od koder boste imeli izvajalca.

Povprečni stroški (brez DDV) Minimalni stroški (brez DDV)
Skupaj (brez DDV): 0  EUR kmalu
Inf. stroški za III. podaljšano grad. fazo znašajo:
kmalu
Naročite predračun za izdelavo ponudbe
Če želite imeti detaljen predračun za ta projekt za potrebe izdelave ponudb izvajalcev izberite Paket predračunov
179 EUR
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napišite nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500
pokaži