0
107,2 m²
Upor. površina
118,6 m²
Neto površina
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z44 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 61,5 m²
Mansarda 45,7 / 57,1 m²
Z44 Projekt hiše z dvokapno streho, frčado in erkerjem ter zanimivo fasado

Zasnova hiše Z44 je simetričen blok s podoknom in streho. Predlog o zaključku zunanje fasade kot "prenovljene" polovične stene vpliva na individualno sprejemanje hiše, poudarja vtis trdnosti in trajnosti. Pri oblikovanju notranjosti je bil glavni poudarek na funkcionalnosti in potrebah sodobne družine. V pritličju je tradicionalno ločena kuhinja s prehodom v shrambo in jedilnico ter prostorna dnevna soba s steklenim okenskim oknom in vrsto visokih terasnih oken. Na vhodnem območju je predsoba in WC z gospodarsko prilogo. Študijska in dnevna soba se lahko kombinirata med seboj (predelna stena je odstranjena) v korist večjega dnevnega prostora. V mansardi so tri spalnice in prostorna kopalnica, ki je na voljo vsem članom gospodinjstva. Okna v zaklenih stenah in laminatnih oknih osvetljujejo podstrešne prostore. Z44 je nenavaden in funkcionalen dizajn hiše, ki se bo dobro zlil tako z mestno kot podeželsko pokrajino.


 
Uporabna površina/neto 107,2 / 118,6 m²
Zazidana površina 78,4 m²
Prostornina 313,6 m³
Višina 7,7 m
Naklon strehe 40° / 12°
Površina strehe 143,5 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.16,08m×dol.17,18m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 1 607  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži