Novost
-1
197,4 m²
Upor. površina
225,4 m²
Neto površina
27,9 m²
Garaža
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zx39 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 88,6 / 116,6 m²
Mansarda 108,8 m²
Zx39 Funkcionalna nadstropna hiša moderne arhitekture, z ravno streho in lepo garažo

 

Zx39 je hiša modernega dizajna, kjer tanjše ravnine prodrejo v kubistično obliko kot trakovi in ​​ustvarijo neverjeten vtis. Previsoki elementi, ki niso podprti, se zdijo, da se igrajo z resnostjo, kar ustvarja iluzijo, kot da je hiša izum iz druge resničnosti. Kombinacija surovega betona, belega ometa, stekla in toplega lesa daje vtis lahkotnosti in prijetnosti te arhitekture, opazovalce pa spodbuja k življenju in počitku v njenem objemu.

Notranjost in prostori so urejeni tako, da sta komunikacija in vsakdanje življenje intuitivna. Dnevni del je načrtovan kot popolnoma odprt prostor. Dnevna soba in odprta kuhinja, ki se mešata z jedilnico, sta bila organizirana okrog centralno nameščenega kamina. V pritličju je bila zasnovana dodatna soba z ločeno garderobo in kopalnico ter teraso, ki se lahko uporablja kot soba za goste ali prostor za delo. V preddverju je prostorna garderoba in majhno stranišče. Gospodarski del je sestavljen iz: ene same garaže s tehnično sobo, shrambe in pomožnega prostora.

Udobne stopnice, dostopne iz dvorane, vodijo v prvo nadstropje, kjer je organiziran nočni del. Na voljo so 3 udobne spalnice in študija. Vsaka soba ima balkon. Dve otroški spalnici sta opremljeni s skupno omaro. Glavna spalnica staršev ima udobno kopalnico in veliko omaro. V prvem nadstropju je bila tudi pralnica.

Prednost tega projekta je možnost ločitve dveh ločenih stanovanjskih prostorov.

 
Uporabna površina/neto 197,4 / 225,4 m²
Garaža 27,9 m²
Zazidana površina 145,0 m²
Prostornina 649 m³
Višina 7,69 m
Naklon strehe 2,5°
Površina strehe 165 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.23,24m×dol.19,34m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 3 885  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Tegola, bitumenska kritina, Bramac strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži