0
164,8 m²
Upor. površina
192,6 m²
Neto površina
27,8 m²
Garaža

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zx29 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 73,9 / 101,6 m²
Mansarda 91,0 m²
Zx29 Moderen projekt nadstropne vile, z večjo dnevno sobo in garažo

Zx29 je hiša iz moderne linije udobnih pogradnih hiš z garažo v bloku. Eleganten, naravni dodatki, svetle barve ji dajejo razred in edinstven slog, kot se spodobi v vili.

Prednost tega dizajna je funkcionalna notranja postavitev, kjer se prostorna, svetla dnevna soba kombinira z jedilnim prostorom. Pri okno s pogledom na vrt so postavili udobno mizo. Kuhinjski prostor z velikim vogalom je od preostalega bivalnega prostora ločen z dvignjenim vrhom bifeja. Iz kuhinje je na voljo priročna shramba. V pritličju je udoben študij, idealen tako za delo kot za prosti čas. Prvo nadstropje ima tri udobne spalnice, kopalnico in veliko garderobo. Spalnica za starše ima svojo ločeno kopalnico in lep balkon. Garaža ima svoj pripomoček, potreben za shranjevanje ročnega orodja.

Zx29 je dom za ljudi, ki cenijo sodoben slog, praktične rešitve in subtilen, a edinstven značaj. Sodoben dizajn in občutljivi dodatki naredijo hišo edinstveno in edinstveno.


 
Uporabna površina/neto 164,8 / 192,6 m²
Garaža 27,8 m²
Zazidana površina 125,0 m²
Prostornina 514,5 m³
Višina 8,35 m
Naklon strehe 22°
Površina strehe 154,9 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.20,14m×dol.17,84m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 3 205  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem, suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži