0
400,0 m²
Upor. površina
509,4 m²
Neto površina
47,8 m²
Garaža

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zr1 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 308,8 / 356,6 m²
Mansarda 91,2 / 152,9 m²
Zr1 Projekt ekstravagantne rezidence, s prefinjenim interierjem in garažo

Projekt Zr1 je razširjena rezidenca, ki se popolnoma prilega velikim zelenim površinam. Arhitektura stavbe in zunanje fasade so bogate z detajli iz lesa in kamna. Blok stavbe se nežno ujema z okoljem in okoliško naravo. Skrivnost izvirnosti in edinstvenosti fasade sta popolnoma usklajena razmerja posameznih delov hiše in doslednost uporabljenih materialov in dodatkov. Telo tega bivališča je rafinirano do najmanjših podrobnosti na vsaki strani. Hiša izgleda fantastično od spredaj, z ulice ali vhoda, pa tudi z vrta, kjer so tudi zunanje spiralne stopnice, ki vodijo na teraso.

Modernost in individualnost tega dizajna sta združeni s tradicionalno notranjostjo, ki ju deli na dnevne, nočne, rekreacijske in gospodarske cone. Najbližje glavnemu vhodu je gospodarska cona z garderobo, predelki za shranjevanje, perilo in hodnik, ki vodi do dvojne garaže. Garaža nudi prostoren tehnični in pomožni prostor z dostopom od zunaj, centralno nameščen dimnik s pom. ekonomičen v bližini notranjega kamina - optimalno reši problem vgradnje, na primer ogrevanje kamina ali "vodni plašč", in bo pozitivno vplival na kasnejše obratovalne in ogrevalne stroške. Dnevna cona je prvotna dnevna soba, katere stene imajo obliko loka. Dnevna soba ustvarja en skupni prostor z jedilnico, v bližini pa je ločena kuhinja z shrambo.Nočni pas se nahaja v "zadnjem" krilu hiše, v njem so tri sobe s kopalnicami in kaminska soba s knjižnico in velikimi zasteklitvami.

Podstrešje je odprt prostor, ki se po potrebi lahko pretvori v dodatne prostore ali rekreacijski prostor. Iz tega velikega odprtega prostora je izhod na intimno teraso.

 
Uporabna površina/neto 400,0 / 509,4 m²
Garaža 47,8 m²
Zazidana površina 421,3 m²
Prostornina 1 803 m³
Višina 8,61 m
Naklon strehe 32°
Površina strehe 592 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.37,7m×dol.34,83m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 5 780  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži