+1
210,9 m²
Upor. površina
263,4 m²
Neto površina
25,1 m²
Garaža
20,5 m²
Podstrešje
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z160 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 96,2 / 121,3 m²
Mansarda 94,3 / 117,7 m²
Podstrešje 20,5 / 24,4 m²
Z160 Načrt hiše z mansardo, kabinetom s prednje strani, večjo dnevno sobo ter garažo

 

Projekt Z160 je preprosta hiša s podstrešjem, 4 dnevne sobe in garažo. Hišo odlikuje lovsko okno, razširjeno v stanovanjsko sobo z balkonom z vrtne strani. Tanka zasnova bloka omogoča prihranke že v fazi gradnje.

Odprta notranjost vas vabi v dnevno sobo s številnimi prilogami: kamin, TV, bivalni prostor in jedilnico, da se končno povežete s kuhinjo, katere sosed je shramba. Vredno je biti pozoren na lokacijo stene, ki ločuje dvorano od dnevne sobe - olajša nakupovanje, komunikacijo, obide reprezentančni del hiše. V pritličju je tudi udobna soba za goste ali hobi soba. Garaža z dvema oknoma in izhodom na vrt se povezuje s hišo preko mimoidočih pomorjanskega vojvodstva. kmetija, ki je lahko kotlovnica na katero koli gorivo. V projektu smo uporabili inteligentne rešitve, ki vplivajo na optimizacijo instalacij in prihranke, na primer združevanje dimnikov in prezračevanja v en oddelek v dveh nadstropjih.

Udobno zasnovane sobe na podstrešju imajo prostor za dolge in prostorne omare. Sobe so lepo osvetljene z okni v zaklenih stenah in na strešnih oknih, s katerih lahko občudujete nebo. Spalnica za starše ima osebno garderobo, pogled iz očarljivega stanovanja pa vodi naravnost na lepo urejen vrt. Ta spalnica ima intimen balkon. Z160 je ponudba za navdušence izjemnih projektov.

 
Uporabna površina/neto 210,9 / 263,4 m²
Podstrešje 20,5 / 24,4 m²
Garaža 25,1 m²
Zazidana površina 148,1 m²
Prostornina 597,3 m³
Višina 7,9 m
Naklon strehe 38°
Površina strehe 257,66 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.24,74m×dol.18,14m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 2 202  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina, Bramac strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži