+1
65,4 m²
Upor. površina
65,4 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z16 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 65,4 m²
Z16 Pritlična lesena hiša, možna tudi v zidani tehnologiji, s teraso, idealna kot vikend hiša

Hiša Z16 je lahko zgrajena hitro in brez prevelikih stroškov gradnje. Konstrukcijske rešitve omogočajo, da se kljub temu, da gre  v osnovni verziji za leseno hišo lahko uporablja tako v letnem kot tudi v zimskem obdobju. Hišo po tem projektu pa je mogoče zgraditi tudi v zidani ali montažni verziji, ter kot brunarico. Dva kamina, eden notranji in drugi zunanji, dajeta hiši veliko funkcionalno in estetsko vrednost.

Zelo koristen detajl te hiše je velika pokrita terasa, z že navedenim zunanjim kaminom, ki lahko služi kot žar.  Ta terasa nam bo tako v vročih poletnih dneh, kot tudi v dneh z malo manj prijaznim  vremenom nudila prostor, kjer bomo lahko uživali v pogledu na naravo in se družili z družino ali prijatelji. Sama notranjost nam pleg dnevne sobe, jedilnice, kuhinje in kopalnice nudi še tri spalne prostore.

Projekt  lahko izdelamo v več verzijah: npr.; s stransko teraso, z erkerjem v predelu jedilnice, pa tudi z izrabljeno mansardo, za kar je potrebno povišati kolenčni zid oz. nagib strehe. Možna je tudi dograditev garaže ali nadstreška, tako da bo tudi za avto poskrbljeno.

 
Uporabna površina/neto 65,4 m²
Zazidana površina 83,7 m²
Prostornina 186,3 m³
Višina 5,43 m
Naklon strehe 22°
Površina strehe 148 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.15,58m×dol.21,22m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) 107,57 tisoč EUR
Cena dokumentacije (neto) 1 366  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži