0
155,7 m²
Upor. površina
252,3 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z5 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 122,9 m²
Mansarda 32,8 / 129,4 m²
Z5 Tipski načrt simetrične, udobne in funkcionalne pritlične hiše s štirikapno streho.

Projekt hiše Z5, predstavlja hišo tradicionalne zasnove dodatno zaznamovane s simetrično postavljeno štirikapno streho in izpostavljenim vhodnim delom zaznamovanim z dvema stebroma, ki nosita ndstrešek vhodnega portala. Z dvoriščne strani je predvidena velika delno tudi pokrita terasa, ki omogoča ogromno mesta za druženje ob kavi ali žaru, ali zgolj samo za uživanje na soncu.

Notranjost hiše je zaznamovana z osjo, ki poteka od vhodnega portala pa do že omenjene terase. Po vstopu v hišo pridemo v prostorno z vseh strani odprto avlo, kar nam omogoča komunikacijo med dnevnim in nočnim predelom hiše. Dnevni predel tvorijo dnevna soba z jedilnico, ki je povezana s kuhinjo. Pokrita terasa, na katero lahko dostopamo skozi velika terasna vrata, ki zagotavljajo oblilo osvetlitve v dnevni sobi, pa nam tudi optično poveča dnevni bivalni del. Velikost in zasnova kuhinja bo gotovo zadovoljila vsak okus. Njena velikost omogoča, da v primeru potrebe povečamo utility oz. shrambo na račun kuhinje, ki pa bo kljub temu še vedno zadosti velika za vse potrebe.   V nočnem oz. počivalnem predelu pridemo preko manjšega hodnika,ki je dostopen z avle do treh večjih sob in kopalnice.


Projekt v osnovni verziji že vsebuje izdelavo armiranobetonske plošče, kar omogoča tudi izdelavo mansardnih prostorov, na katere lahko pridemo z izdelavo stopnišča v prostorni avli. V ponudbi imamo tudi verzijo projekta z nagibom strehe 35 stopinj, kar omogoča še večjo izrabo mansardnih prostorov.

 
Uporabna površina/neto 155,7 / 252,3 m²
Zazidana površina 148,5 m²
Prostornina 325,7 m³
Višina 6,21 m
Naklon strehe 28°
Površina strehe 237,81 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.22,54m×dol.21,1m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) 202,33 tisoč EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži